Agenda

caosmeditativo / Javier Guerrero

Del 04 al 06 de Febrer del 2022

Lleida, 59 08004 , Barcelona

20 h (dg 19 h)

16€

8 €

Mercat de les Flors

https://mercatflors.cat/espectacle/woodstock_caosmeditativo/

info@mercatflors.cat

La joventut i la bellesa són el centre d’aquesta peça de Javier Guerrero: “En meitat del caos, un estat de consciència meditativa ens dirigeix cap a la veritat, trobada per casualitat sota la carn d’un cos jove. Una sensació de calor s’impulsa llavors als ulls del nostre temps, dibuixant un nou principi per a una nova destrucció. El cos es mou, clamant per novetat, joventut i bellesa, en un exercici de set insaciable de venjança natural. Seguir cap endavant, córrer, cridar, sentir, llançar tot allò que estimem i odiem“.

Javier Guerrero investiga en els seus treballs la relació del cos amb l’espai i el lloc que aquest habita a través del significat proposat pel propi espai. Des dels seus inicis, les seves creacions han rebut diferents premis en certàmens nacionals i internacionals, com el segon premi dels Jeunes choreographers de Montpellier, el premi del públic del Certamen Unidanza o premis del Certamen coreogràfic de Madrid, entre molts d’altres. El seu últim treball AM27 es va estrenar al Grec de 2019 com a peça guanyadora dels premis IT. Durant els anys 2017 i 2018 ha estat artista resident al Graner fàbrica de creació.

50% de descompte en 1 entrada a taquilla, el mateix dia de l’espectacle, i 15% de descompte en 2 entrades en la compra on-line.