Agenda

'Burbuja II' amb SERGI FÄUSTINO i ROSA ROMERO

El 27 d'Octubre del 2022

C. Eugeni Ors 12, Barcelona (Les Corts)

19h

Activitat gratuïta

La Caldera

https://www.lacaldera.info/ca/activitats/burbuja-ii

info@lacaldera.info

93 415 68 51

Obertura dels treballs en residència 'Una certa esplendor o Faustino's all star' Sergi Fáustino amb Carmelo Fernández, i 'Soy un baile' de Rosa Romero

'Una certa esplendor. Obertura'

La proposta és obrir el treball que hem estat fent el Carmelo i jo durant les últimes dues setmanes. Compartirem el treball en brut, encara no hi ha res pensat per posar-ho sobre un escenari. Serà un anar passant per les idees i conceptes que han estat planejant per la sala 1, a on hem estat treballant.

+

'Soy una baile'

En una realitat paral·lela, el cos podria no existir. Els pensadors s'han anat preguntant al llarg de les diferents èpoques, què és cos i què és ànima o esperit, i com podrien relacionar-se ambdues parts. En aquesta altra existència, el cos podria no tenir un paper principal a la pel·lícula; ser transcendit. La mecànica sistèmica actual capitalitza els cossos fins al punt que fa que l'única manera possible de contraatacar sigui destruir-los. Per això, caldria inventar noves alternatives de cos, noves caixes on tancar-lo i nous mètodes perquè segueixin sent ens vius i sensibles no materialitzats en la fisicitat. SOY UN BAILE és un simulacre d´un altre pla d´existència on els cossos poden ser sons, objectes, un record o un ball. Escollir ser un ball hauria de ser una forma digna de cos.