Agenda

A BEGINNING #16161D (AURORA BAUZÀ I PERE JOU)

Del 11 al 12 de Març del 2023

Carrer de Lepant, 150, Barcelona

Dissabte 11 de març a les 20 h / Diumenge 12 de març a les 18 h

18€

15 €

L'Auditori de Barcelona

https://www.auditori.cat/ca/esdeveniment/escenes-aurora-bauza-i-pere-jou/

info@auditori.cat

93 247 93 00

Codi de descompte APdC: AL376

ARTISTES
Aurora Bauzà & Pere Jou, creació i direcció
Elena Tarrats, Maider Lasa, Isaac Baró, Diana Pop, Pere Jou, interpretació
Aurora Bauzà, música i so
Pere Jou, coreografia
Jou Serra,Marieta Rojo, il·luminació
Mariona Signes, vestuari
Alessandro Sciarroni, col·laboració dramatúrgica i coreogràfica
Claudia SolWat, assistència de moviment
Ariadna Miquel, producció i acompanyament

Amb el suport de: L’Auditori de Barcelona, Centre Choréographique National d’Orléans, Hémisphère Son, El Graner – Fàbrica de Creació, Castell de Montjuïc, Nau Estruch, Centre Cívic Barceloneta, La Lleialtat Santsenca

PROGRAMA
A BEGINNING #16161D és una especulació escènica sobre els límits de la identitat individual i col·lectiva. A partir d’una recerca que s’inicia a les fosques, cinc intèrprets canten i es mouen explorant les possibilitats del que no veiem. Aquí, la foscor no és quelcom tenebrós, sinó una possibilitat per a la fantasia. La foscor és el context en el qual la imaginació es dispara per completar allò que sentim però que no veiem. És on s’alteren les nocions d’espai i temps. És on es dilueixen els límits del propi cos i on la identitat individual i la col·lectiva convergeixen en el buit.
A partir d’un moviment coreogràfic i una interpretació vocal en 360°, es potencia l’experiència immersiva i es descobreixen les possibilitats dramatúrgiques d’uns cossos invisibles i sonors. El seu moviment, les seves passes, la seva respiració, la seva veu, el seu contacte, la seva emoció. A BEGINNING #16161D és una invitació a repensar els límits físics i semàntics que hi ha entre nosaltres i les persones que ens envolten.

Escenes, la proposta de trobada entre disciplines artístiques de L’Auditori, ha encarregat aquest espectacle prenent com a fil discursiu el relat artístic «mort o retorn», que inspira la temporada 2022-2023.