Agenda

馃幁 Espectacle - Experi猫ncia de Danses Sagrades de Gurdjieff - Donatiu Conscient

El 14 de Setembre del 2023

Carrer dels Mestres Casals i Martorell, 21 Barcelona 08003 (Sta Catarina - El Born), Barcelona

19:00 - 20:30

Activitat gratu茂ta

Sama Barcelona

https://www.samabarcelona.com/events-1/espectaculo-experiencia-de-danzas-sagradas-de-gurdjieff-donativo-consciente

info@samabarcelona.com

+34聽681聽02聽68聽60

Espectacle - Experi猫ncia Essencial: Danses Sagrades de Gurdjieff

Us convidem a descobrir i presenciar un espectacle d'aquestes danses plenes de carisma, consci猫ncia i energia. El mestre Idris Lahore deia que observar-les en un estat de consci猫ncia t茅 pr脿cticament el mateix efecte que fer-les. Vine a descobrir-ho per tu mateixa.

Qu猫 s贸n les Danses Sagrades de Gurdjieff i Lahore?

Les Danses i Moviments Sagrats de Gurdjieff i Lahore combinen les danses sagrades i l'art tradicional de meditaci贸 en moviment. La seva pr脿ctica ens porta a un estat de pres猫ncia i de consci猫ncia. Aquestes danses i moviments s贸n accessibles a tothom, ja que no requereixen gran for莽a, resist猫ncia o elasticitat. El seu objectiu 茅s despertar-nos del nostre funcionament 鈥渕ec脿nic鈥 habitual a trav茅s de postures, moviments i seq眉猫ncies inhabituals. Gr脿cies a aquests moviments podem dissoldre els nostres patrons f铆sics, emocionals i mentals, ja que el cos, la ment i les emocions estan 铆ntimament relacionats.

Alguns beneficis de la pr脿ctica d'aquestes danses i moviments s贸n:

Disminuci贸 de l'estr猫s
Augment en la capacitat cognitiva i psicomotriu
Restauraci贸 de la flexibilitat i el to de la columna vertebral, de les articulacions i relaxaci贸 dels m煤sculs
Harmonitzaci贸 de la circulaci贸 de l'energia vital del cos
Enfortiment del cos i la psique, millorant la seva capacitat per afrontar totes les situacions de la vida. Increment de la consci猫ncia corporal, cosa que millora la capacitat d'expressar-se a trav茅s de la dansa i el moviment.
Mestres de dansa com G. I Gurdjieff, i actualment I. Lahore a qui devem la transmissi贸 del Samadeva Yoga, van observar com, en diverses tradicions, m煤siques i danses eren utilitzades com a instruments de transformaci贸, d'evoluci贸 de l'茅sser hum脿 i per a la transmissi贸 de certs coneixements. Van transmetre moviments i danses establint un pont entre el saber esot猫ric d'Orient i els m猫todes cient铆fics d'Occident.

En aquest espectacle Tali, Thomas Sebastien i Vita compartiran amb tu un repertori original de danses de Gurdjieff i tindr脿s l'oportunitat d'experimentar-les tu mateix.

脡s una gran oportunitat per viure una experi猫ncia nova i potser reveladora per a tu.