Actualitat

Aconsegueix una entrada doble per a veure el “Don Quixot” del Royal Czech Ballet

08/05/2013

Aconsegueix una entrada doble per a veure el “Don Quixot” del Royal Czech Ballet al Centre Cultural Terrassa (Rambla d’Ègara, 340, 08224 Terrassa, tel. 937804144) el diumenge 19 de maig a les 18h.

Per entrar al sorteig de les 5 invitacions dobles cal ser soci de l’APdC o Amic de la Dansa de l’APdC i enviar un e-mail fins dimarts 14 de maig a info@dansacat.org, indicant el nom i cognoms, DNI i un telèfon de contacte. Entre tots els interessats farem un sorteig a través de sorte2.com. Donarem a conèixer els guanyadors dijous 16 de maig a través de www.dansacat.org.

Els guanyadors podran recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles del Teatre. Hauran d’ensenyar el DNI i el carnet de l’APdC o el d’Amic de la Dansa.

DON QUIXOT
Ballet en 3 actes
(durada 2h. 30 min., amb dos descansos)

Música: Ludwig Minkus
Llibret: Marius Petipa
Coreografia: Alexander Gorsky, Marius Petipa

PRÒLEG
El Quixot, animat per les novel·les de cavalleria, surt a la recerca d’aventures i nomena com escuder al fidel Sancho Panza, una persona serena però no fantasiosa.

ROYAL CZECH BALLET

La companyia Royal Czech Ballet va ser creada l’any 2007. El seu elenc està format per ballarins de la República Txeca, Rússia, Ucraïna, Bielorússia i Moldàvia. Col·labora també amb ballarins destacats d’Alemanya, Àustria, Itàlia, Eslovènia, Espanya i solistes dels més importants teatres d’Europa i antiga Unió Soviètica, llorejats i guanyadors de concursos internacionals de ballet.

En el repertori de la companyia hi figuren els espectacles de ballet clàssic com “El Llac dels Cignes” de P. Txaikovski, “Giselle” d’A Adam, “Don Quixot” de L. Minkus, “Romeo i Julieta” de S. Prokofiev, i altres creacions de famosos coreògrafs del segle XIX i XX, on a part de coreografies clàssiques cal destacar altres tendències de la dansa, com ballet modern o neoclàssica.

Decorats i vestuaris luxosos fets pels millors dissenyadors reflecteixen perfectament l’esperit, estil i l’època de cada espectacle.

Des de l’any 2009 la companyia organitza anualment el festival “Ballet Days Olomouc”. Des de la primera edició aquest festival va tenir una gran repercussió entre el públic, premsa i va obtenir molt bones crítiques.

La companyia participa activament en diferents projectes internacionals, i fa gires per països com Alemanya, Itàlia, Eslovènia, Portugal, Àustria …

El Royal Czech Ballet col·labora estretament amb les escoles de ballet de la República Txeca, l’objectiu principal és ajudar els joves ballarins descobrir el seu talent davant del públic.

Més informació:www.fundacioct.cat/programacio/royal-czech-ballet/