Actualitat

Aclarim dubtes sobre el procés de sol·licitud de l’ajuda a extraescolars, incloses les formacions de dansa

03/12/2020

Arran de les consultes que hem rebut durant aquest matí, procedim a resoldre alguns dubtes sobre el procés de sol·licitud de l’ajuda econòmica per a les empreses, persones treballadores autònomes i entitats del sector del lleure educatiu i de les activitats extraescolars.

Us recordem que el termini de presentació de sol·licituds s’ha obert aquest mateix matí i es perllongarà fins l’11 de desembre de 2020 a les 20h. Rebrà l’ajuda tothom qui compleixi amb els requisits i respecti el termini d’inscripció.

Aclariments:

Heu d’accedir a la Modalitat B

Les escoles i centres de formació han de marcar la Modalitat B, i en cap cas és imprescindible formar part del Cens d’entitats juvenils de la Direcció General de Joventut.

Primera pregunta del formulari

A l’inici del tràmit hi ha un breu formulari. A la primera pregunta (“Fas una activitat d’educació en el lleure?”) caldrà respondre NO i continuar responent segons les característiques de cada cas.

Cal fer el tràmit online

Recordeu que la sol·licitud cal fer-la online, i que si no disposeu de certificat digital la podreu fer obtenint l’IdCAT Mòbil.

Accediu al tràmit i les bases fent clic aquí.