Actualitat

#AAA Actúa Ayuda Alimenta realitza la seva 5ena entrega d’aliments a Barcelona, aquesta vegada amb la Dansa de protagonista

03/11/2020

L’Associació Actúa Ayuda Alimenta, en col·laboració amb el Banc dels Aliments, continua el repartiment d’aliments a les treballadores i els treballadors de la Cultura que s’han quedat sense recursos. Aquesta vegada posen el focus en la dansa, molt colpejada per la devastadora crisi pandèmica que patim.

L’acció es realitzarà al vestíbul del Mercat de les Flors de Barcelona, ​​el dijous 5 de novembre, a les 11.30 hores i anirà acompanyada d’una performance per a l’ocasió a càrrec de la companyia Crea Dance, dirigida per Maria Rovira, que representarà part de la seva coreografia de Carmina Burana.
Com en cada campanya, reuniran a representants del sector protagonista, la dansa en aquest cas. I els entrevistaran amb la voluntat de difondre què és el que pensen sobre la situació actual i, alhora, compartir un missatge clar i ferm sobre la importància que té la cultura en la societat.
Representants del sector confirmats:
ÀNGELS MARGARIT – Directora del Mercat de les Flors
MARISA YUDES – Directora de l’Associació d’Escoles de Dansa a Catalunya
ARIADNA PENYA – Coreògrafa
MARINA CARDONA – Ballarina professional
MARTA TOMASA – Actriu i ballarina, protagonista de sèries i de musicals
ANNA VILA – Ballarina de ballet clàssic
TANDIVINO – Ballarí transvestit
MARIA ROVIRA – Coreògrafa i directora de Crea Dance
MIQUEL BARCELONA – Coreògraf i ballarí
XEVI DORCA – President de l’APdC (Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya)
MONTSE COLOMER – Sòcia de APdC, membre fundadora de La Caldera (no podrà estar presencialment, però si algú vol parlar amb ella l’organització facilitarà el contacte)
MARIONA CASTELLS ADELL – Productora i distribuïdora d’arts escèniques, treballadora de la cultura i apassionada de la dansa.
FUNCIONAMENT DE LA CAMPANYA

Si vols assistir a l’acte, sigui per entrevistar a les persones convidades, sigui per participar com a voluntari per fer els cistells d’aliments o repartir-los, cal inscriure’s en aquest formulari.

Si estàs en dificultats i necessites ajuda, escriu a: cultura@actuaayudaalimenta.org
Si vols fer una donació per donar suport als projectes de la campanya, entra a: http://actuaayudaalimenta.org/#donaciones
Per obtenir informació general sobre la plataforma, entra a: www.actuaayudaalimenta.org o escriu a: actua@actuaayudaalimenta.org