Actualitat

A punt la programació dels Rencontres Choréographiques Internationales de Seine-Saint-Denis

28/03/2008

Les Trobades coreogràfiques internacionals de Seine-Saint-Denis, que se celebren del 15 de maig al 8 de juny estrenen web. A la nova pàgina hi ha ja disponible la programació d’aquest festival francès.

Les Trobades coreogràfiques internacionals de Seine-Saint-Denis dibuixen un paisatge de cos, de pensaments, de llibertats, ofereixen al públic experiències sensibles, desplaçaments generosos, recorreguts singulars i presenten en diferents ciutats de la Sena-Saint-Denis imaginaris i culture que reflecteixen la vitalitat i les apostes de la creació artística.

La creació contemporània afirma les seves preocupacions, es manifesta en la llengua de cossos, qüestiona representacions del món i desxifra la seva complexitat. Els artistes convidats contribueixen a un diàleg amb l’audiència, sacsejant els nostres costums i inventant obres sensibles, incisives, pertorbadores. Mirant-los, absorbint-los, ens ajuden a pensar en les nostres contradiccions, estar junts, compartir les nostres emocions i rebutjar el conservadorisme que infiltra les nostres vides.