Actualitat

A l’octubre el Circula! 2018 fa parada a Barcelona

05/09/2018
Després que la companyia catalana Sibèria donés el tret de sortida de la 4a edició del Circula! a Astúries, en el marc del festival Verano en Oviedo (on van trencar esquemes amb La Piel Vacía), d’aquí tot just un mes el tren de la Dansa fa parada a Barcelona.
Del 5 al 7 d’octubre La Caldera Les Corts acollirà el Circula! Tren de creació i formació en dansa amb Canàries com a comunitat convidada d’enguany:
  • Divendres 5 d’octubre a les 20.30h Paloma Hurtado i la seva companyia ens presentaran dues peces curtes, Ephimera i Dakini.
  • Dissabte 6 Paloma Hurtado impartirà el taller de dues horesDibujo en movimiento, enfocat a ballarins i ballarines de tots els nivells, o persones relacionades amb el moviment-cos, així com artistes plàstics, estudiants de belles arts, escoles d’art, amants del dibuix o curiosos de qualsevol de les dues disciplines.
  • Com a colofó final, la companyia Sibèria actuarà diumenge 7 d’octubre a les 19h amb La Piel Vacía.
Compra d’entrades i inscripció al taller
Es poden comprar entrades per divendres 5 d’octubre aquí, i per diumenge 7 d’octubre aquí.

Accés gratuït pels primers 50 socis i amics de la dansa que s’inscriguin en aquest formulari. Altres preus:

  • 8€ per la compra anticipada fins al 30/09.
  • 8€ pels amics de la Caldera.
  • 10€ amb el carnet de biblioteques i Estudiants Institut del Teatre.
  • 12€ preu general.
 
El taller de dissabte 6 d’octubre és gratuït pels socis i sòcies de l’APdC. Preu normal: 10€.
Places limitades. Cal inscripció prèvia a través d’aquest formulari.
El projecte, d’àmbit estatal creat el 2015, té per objectiu fomentar la formació i la visibilitat d’espectacles en què el moviment i el cos són l’eix central, i facilitar la mobilitat dels professionals associats a l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC), l’Asociación de Profesionales de la Danza de la Comunidad de Madrid (APDCM), l’Associació de Professionals de la Dansa de la Comunitat Valenciana (APDCV) i l’Asociación de Profesionales de la Danza del País Basc (Adde), l’Asociación Andaluza de Profesionales de la Danza (PAD), l’Asociación de Profesionales de la Danza de Asturias (APDA) i l’Asociación de Artistas del Movimiento de Canarias (PiedeBase).
Consulta el calendari complet del Circula 2018 aquí.
Descarrega’t el programa aquí.