Actualitat

A l’octubre arriba el ‘Curs lectura del moviment’, de Blandine Calais Germain, Anatomía Para el Movimiento®

05/09/2016

Del 14 al 16 d’octubre, a tragantDansa (Carrer de Reig i Bonet, 23, BCN). PLACES EXHAURIDES


Des de l’APdC ens complau poder oferir-vos una formació que recull la metodologia de la reconeguda autora Blandine Calais Germain. Aquest curs s’organitza en col·laboració amb Blandine Calais Germain, Anatomía Para el Movimiento® i tragantDansa.

Aquest curs observa el desenvolupament dels moviments corporals. Es posaran progressivament les bases d’una metodologia que permeti “llegir” la posició d’una articulació sola, després diverses articulacions simultàniament, després el desenvolupament que porta d’una posició a una altra, sobre diverses articulacions al mateix temps, i si s’escau sobre el cos global.

L’objectiu és saber per on començar a analitzar un moviment que veiem desenvolupar-se i familiaritzar-se amb la lectura ràpida de diversos moviments articulars que es produeixen al mateix temps en el cos. Un cop finalitzada la formació, els participants hauran adquirit nocions simples de física que permetin quantificar la lectura del moviment i posar-la en joc sobre els cossos dels i les alumnes als quals ensenyen.

El curs va adreçat a professionals de la dansa i a persones interessades en la lectura del moviment. Es recomana la lectura del llibre “Anatomía para el  movimiento, tomo 1″ i portar roba còmoda.

Professorat:

FRANÇOIS GERMAIN
És el Director d’Anatomia Per al Moviment®. S’ha format com a Enginyer en Biomecànica i és Responsable Estratègia i Desenvolupament de Projectes per a Anatomía Para el Movimiento®. François és també autor del llibre ‘Anatomía para la Voz’ (amb Blandine Calais-Germain).

ANNE DEBREILLY
Professional de la Dansa i Formadora de Ballarins (en Anatomia) al Conservatori de Toulouse, des de fa més de 10 anys col·labora amb Blandine Calais-Germain i imparteix diversos Cursos d’ Anatomía Para el Movimiento ®.

Horari:
14 d’octubre – de 17h a 21h
15 d’octubre – de 10h a 20h (dues hores de pausa de 14h – 16h)
16 d’octubre – de 9h a 15h

Inscripció:

Ja no queden places disponibles.