Actualitat

8a edició del Palamós Summer Dance

21/07/2011

Del proper 23 al 30 de juliol la Costa Brava gaudirà d’un munt d’espectacles i classes de dansa contemporània amb la 8a edició del Palamós Summer Dance. El Festival, organitzat per l’àrea de cultura de l’Ajuntament de Palamós i la companyia de dansa contemporània Cobosmika.company, és una estada internacional de dansa que anima la ciutat de Palamós amb una setmana plena de classes de diferents disciplines de dansa per a tots els nivells, i d’actuacions i mostres de dansa professionals i amateurs, que es podran veure en diferents punts de la Vila cada dia de la setmana.

La formació que ofereix el Palamós Summer Dance té com a punt fort la dansa contemporània, però també s’ofereixen cursets de hip hop, jazz, fusió… o d’altres disciplines de suport basades en estiraments i reforç postural, de la mà de professors com Olga Cobos, Peter Mika, Karol Swindzinsky o Cynthia Jouffre, entre d’altres. A més a més, el diumenge 24 la companyia contemporània La Intrusa Danza impartirà una masterclass d’11h a 13h a La Nau dels 50m.

PROGRAMACIÓ

Dissabte 23
20.30h | Cercavila – flash mov: Move 4 fun de Cobosmika Seeds – Pl. St Pere – Passeig de Mar

Diumenge 24
20.00h | Espectacle professional de dansa contemporània: Tres tristes stripteases de La Intrusa Danza – La Gorga

Dilluns 25
22.00h |
Videodansa – Pg. del Mar

Dimarts 26
21.30h | Espectacle professional de dansa contemporània: TAPES DE DANSA: Canon de Cobosmika.company + Me – We de Jordi Cortés + Digestive d’Elena Fokina – La Gorga

Dimecres 27
21.30h | Nit de dansa compartida a càrrec d’alumnes professionals del Palamós Summer Dance 2011: Guanyadors concurs de dansa jazz i contemporani a Voiron (França) + Guido Sarli, guanyador del concurs Dansalt 2010 + Centre Cynthia Jouffre (França) + Iwanson (Alemanya) + Altres escoles de dansa professionals europees – La Gorga.

Dijous 28
21.30h | Espectacle professional de dansa contemporània: Metamorphé de la Cia DanSúka – La Gorga

Divendres 29
21.30h | Espectacle al carrer dels alumnes – Moll Vell.

Dissabte 30
20.00h | Espectacle professional de dansa contemporània: Projecte IMPULS(D): Breve ensayo sobre la nada d’Iris Heitzinger ( Bebeto Cidra ) + A Polo 12 de Reinaldo Ribeiro i Sol Vázquez ( Trànsit Dansa ) + Muérete mucho de Horne Horneman i Alba Barral ( Thomas Noone Dance ) – La Gorga

Podeu consultar preus i abonaments tant per a classes com per a espectacles aquí.