Actualitat

5a edició del Festival In Situ, del 16 al 18 de desembre

05/12/2016

El 16, 17 i 18 de desembre tindrà lloc a l’Arts Santa Mònica de Barcelona la nova edició del Festival In Situ. La programació de la mostra es caracteritza per ser la presentació de treballs experimentals, que indaguen en la recerca de nous llenguatges dins l’àmbit de les arts del moviment.

La nova edició d’In Situ presentarà 6 peces de creadors independents de l’escena catalana: “Ji Gou: Preludi i fuga en La Menor” de Neus Villà, “Labranza” del Col·lectiu Lamajara, “Imaginarium frame” de Manel Salas, “Rewrite” d’Albert Quesada i Roger Costa, “Breve ensayo sobre la nada” de Iris Heitzinger i “Cúmul” del Col·lectiu Lema.  

Enguany el festival proposa un nou format d’exhibició a través d’un recorregut d’una hora aproximada per diferents espais de l’Arts Santa Mònica. Es podran veure 3 VERSIONS-SITE, és a dir versions de peces adaptades a l’espai, de les 6 peces seleccionades cada un del dies de la Mostra.

A més a més, diumenge 18 hi haurà una taula rodona/vermut oberta a tothom, on es convida als artistes participants de les 5 edicions de la Mostra i els espais i festivals col·laboradors, a debatre sobre la situació del sector.

D’altra banda, continua apostant per la idea de compartir el procés creatiu de les peces més enllà de l’exhibició, i proposa uns tallers “Sessions obertes amb l’artista”, previs a l’ exhibició de les peces, que tindran lloc a La Caldera el 9 i 10 de desembre.

Aquesta 5a edició consolida les col·laboracions entre diferents entitats i festivals com el MACBA es Viu, el Festival Sismògraf d’Olot, la Sala Hiroshima, l’Antic Teatre i l’Animal a l’Esquena.

Reserva d’entrades:

935671110 o enviant un e-mail a coordinacioasm@magmacultura.net

Més informació: http://mostrainsitu.com/