Actualitat

-50% per a veure el Béjart Ballet i la Cia. Marta Carrasco al Teatre Auditori de Sant Cugat

08/03/2011

Els socis i sòcies de l’APdC gaudiran d’un 20% de descompte en la compra d’entrades pels propers espectacles de dansa que programa el Teatre Auditori de Sant Cugat aquests mesos de març i abril.

Per a l’espectacle del Béjart Ballet Lausanne dels dies 19 de març a les 22h i 20 de març a les 19h el preu de les entrades serà de 36€, mostrant el carnet de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya.

També per veure la Companyia de Dansa Marta Carrasco, que presenta el seu espectacle Dies Irae el dia 29 d’abril a les 22h, el Teatre Auditori ens ofereix un 20% de descompte. En aquest cas, el preu pels socis i sòcies de l’APdC serà de 18€.

Les entrades es poden adquirir anticipadament per telèfon: 93 589 12 68, i presencialment a la guixeta del Teatre. Caldrà presentar el carnet de l’APdC en el moment de la seva recollida.

-50% una hora abans de l’espectacle a taquilla

A més a més, una hora abans de l’inici de l’espectacle, es poden adquirir a la taquilla del Teatre les entrades que quedin disponibles amb un  50% de descompte.

Béjart Ballet Lausanne – 19 i 20 de març

Dionysos
(Suite)
Coreografia: Maurice Béjart
Música: Manos Hadjidakis
Vestuari: Gianni Versace
Escenografia: Tadaori Yokoo

Syncope (estrena)
Coreografia: Gil Roman
Construcció de l’escenografia: Taller d’Escenografia Sant Cugat

Song of Herself
Coreografia: Julio Arozarena
Música: Frank Schubert & Dafnis Prieto
Mescla: JB Meier

El Béjart Ballet Lausanne és l’instrument d’un dels millors coreògrafs del segle XX, Maurice Béjart. Els seus braços, les seves cames, el seu cap. Ja fa 23 anys que el Béjart Ballet Lausanne difon per tot el món les coreografies de Maurice Béjart, sota la direcció de Gil Roman.

Marta Carrasco: Dies Irae; en el Rèquiem de Mozart – 29 d’abril

Creació, direcció i intèrpret ocasional:
Marta Carrasco
Intèrprets:
Alberto Velasco, Montse Rodríguez, Robert González, Anna Coll, Joan Valldeperas, M. José Cordonet, Adolfo Simón, Noemí Padró, Manuella Marra
Escenografia:
Pau Fernández, Marta Carrasco, Pep Garcia
Producció:
Marta Carrasco, en coproducció amb Temporada Alta 2009-Festival de Tardor de Catalunya (Girona/Salt), Festival de Tardor i Festival Grec 2010 Barcelona

Marta Carrasco ha manllevat la música del Rèquiem de Mozart com a punt de partida i d’inspiració, i juntament amb altres músiques en fa un ús dramàtic per anar més enllà de la pura missa de difunts: crea una mena de cerimònia profana habitada per personatges delirants, una cerimònia on es revisa de manera crítica el paper d’un tipus d’Església, la del poder, i, especialment, la seva actitud envers les dones.