Actualitat

50% de descompte per als socis de l’APdC als espectacles de la Nau Ivanow

28/02/2013

A partir del mes de març els socis i sòcies de l’APdC podreu gaudir d’un descompte permanent d’un 50% als espectacles de la Nau Ivanow (C/ Hondures, 28 – 30. Barcelona). Les entrades (una per associat) es poden comprar el mateix dia de l’espectacle una hora abans a taquilla. Per a comprar entrades heu de presentar el carnet de l’APdC.

Consultar l’agenda de la nau Ivanow 

La Nau Ivanow és un espai de creació i difusió de la cultura, situat al barri de la Sagrera, a Barcelona.
Especialitzada en arts escèniques, la Nau Ivanow és una plataforma d’impuls de projectes artístics, especialment de joves creadors, que dóna cobertura a totes les fases del procés de creació. Amb tot, és un espai obert on propostes de totes les disciplines artístiques tenen cabuda.

Des del seu naixement l’any 1998, la Nau aposta per la qualitat en la producció cultural a Barcelona i dota els creadors i professionals de la cultura d’espais i recursos per tal de facilitar el desenvolupament dels seus projectes. La Nau és, també, un espai de trobada entre ciutadania i artistes, tot garantint l’accés dels ciutadans a continguts culturals innovadors i de qualitat.