Actualitat

50% de descompte per als espectacles ‘Ens ballen?’ i ‘Monòlit’ al CaixaForum

16/07/2015

Els socis i sòcies de l’APdC, i els Amics de la Dansa teniu un 50% de descompte en la compra d’ entrades per als espectacles de dansa de les Nits d’estiu del CaixaForum.

Ens ballem?
Dimecres 22 de juliol, a les 20 i a les 22 h
Gaudeix del swing més salvatge! Shakin ‘All us traslladarà a l’univers de la música vintage, un territori a la
frontera entre el jazz, el blues, el rock n’ roll i el gospel. Ballaran la parella formada per Igor Cortadellas i Eva Bret, juntament amb el quartet de ballarins White Chocolate.
Preu normal: 6 €  Preu socis APdC i Amics de la Dansa: 3€

Monòlit

Dimecres 5 d’agost a les 20 h

Toni Mira, prenent com a parella de ball un enorme monòlit blanc, et convida a un viatge poètic, sorprenent i nostàlgic. Amb aquest element es crea un joc de forces i equilibris i es generen imatges que esdevenen metàfora de les lluites internes de l’ésser humà. Una peça on, a més de la dansa, hi compareixen elements i recursos d’altres llenguatges escènics: la paraula, el vídeo, la percussió, la màgia i el circ.
Preu normal: 6 €  Preu socis APdC i Amics de la Dansa: 3€
 

Com comprar entrades amb descompte?

-De forma anticipada i/o el mateix dia de l’espectacle a la taquilla de CaixaForum (Av. Francesc Ferrrer i Guàrdia 6-8. Barcelona), presentant el carnet de soci o d’Amic de la Dansa de l’APdC. Es poden comprar 2 entrades amb descompte per carnet. Horari: de 9 a 20h.