Actualitat

50% de descompte per als espectacles de dansa i circ del Festival Temporada Alta

04/09/2014

Els socis i sòcies de l’APdC tindran un 50% de descompte en una entrada per a espectacles de dansa i circ del Festival Temporada Alta (Festival de tardor de Catalunya Girona-Salt).

Com comprar entrades?

A) ON-LINE. http://www.temporada-alta.net/ca/programacio
Cal anar a la fitxa de l’espectacle i clicar “Comprar entrada”. A la casella Descompte marqueu “APDC (50,00)%” i a la casella Codi/Identificador poseu el vostre número de soci/a i cliqueu “validar”.

B)  A TAQUILLA. De forma anticipada (però NO el mateix dia de l’espectacle) i presentant el carnet de l’APdC.
Taquilles on es poden comprar:
Teatre Municipal de Girona: de dimarts a divendres de 13h a 17h
Auditori de Girona: de dimarts a divendres de 12h a 14h
Teatre de Salt: dijous i divendres de 19h a 21h

Per als espectacles a La Planeta i el Canal les entrades es poden comprar a les taquilles de Teatre de Salt, Teatre Municipal i Auditori.

PROGRAMACIÓ
90 espectacles, amb 26 estrenes absolutes i 27 coproduccions, es podran veure als 23 espais d’exhibició de Salt, Girona i altres ciutats de l’entorn del 3 d’octubre al 8 de desembre

La ballarina i coreògrafa Sol Picó és l’encarregada de donar el tret de sortida. Ho farà a la petita sala La Planeta de Girona, el 3 d’octubre, amb el seu nou espectacle, One-hit wonders. A aquesta estrena absoluta –coproducció del festival- la seguiran 90 propostes més al llarg de dos mesos i escaig, en una programació que persegueix l’equilibri entre la producció de nous espectacles -27 en total-, la promoció de l’autoria catalana -52 propostes-, la implicació amb la creació contemporània -26 espectacles- i l’estrena del millors muntatges internacionals al nostre país -21 estrenes de 19 països diferents. D’aquesta manera, les sales de Salt, Girona i la seva àrea urbana s’ompliran de teatre, dansa –es reforça–, circ, música, propostes familiars, cinema –que es va iniciar l’any passat– i de propostes multidisciplinars.

El Festival comptarà amb coreògrafs com Jan Fabre i Alain Platel –amb els Ballets C de la B-, al costat de l’aposta per una de les ballarines de dansa contemporània més rellevants dels escenaris italians actualment, Raffaella Giordano, o de la producció de Shantala Shivalingappaballarina de Pina Bausch que ja ens va acostar el 2012 Sidi Larbi Cherkaoui. També comptarà amb els talents nacionals d’ Israel Galván, la bailaora Maria Pagés, el Conde de Torrefiel, Lali Ayguadé, Aimar Pérez y María Campos, entre d’altres.

D’altra banda es presentaran coproduccions internacionals de dos creadors catalans: L’incontrode Raffaella Giordano i María Muñoz (coproducció del Théâtre des Bernardines i el festival DANSEM de Marsella), i Sin baile no hay paraíso (la meva història de la dansa) de Pere Faura (coproducció de La Comedie de Valence).
Veure tots els espectacles de Dansa i Circ

Les entrades estaran a la venda on-line i a les taquilles a partir del 9 de setembre.
Per a més informació: www.temporada-alta.net