Actualitat

50% de descompte per a veure “Utopia” de María Pagés i “Operetta” al Teatre Victòria

20/07/2012

Els socis i sòcies de l’APdC podran beneficiar-se d’un 50% de descompte per a veure Utopia de María Pagés, i Operetta, al Teatre Victòria (Av. Paral.lel, 67-69).

Utopia de María Pagés (del 19 al 30 de setembre)
Entrades per a socis de l’APdC de 12,5€ a 19,5€

El Teatre Victòria acollirà les 10 úniques funcions que Maria Pagés i la seva companyia oferiran d’Utopía, la seva última creació. Utopía és una coreografia flamenca al mateix temps que una reflexió emocional sobre l’anhel i l’instint dels éssers humans per somiar-se a si mateixos en un futur millor.
L’espectacle s’estructura en vuit parts a partir de textos de Baudelaire, Benedetti, Machado, Larbi El Harti i Neruda i compta amb una escenografia inspirada en l’arquitectura d’Oscar Niemeyer. Set ballarins i set músics interpreten al costat de Pagés l’experiència ètica i estètica del desig, de l’inconformisme i de la utopia.

Operetta (del 4 d’octubre al 4 de novembre)
Entrades per a socis de l’APdC de 8,5€ a 14,5€

Imagineu-vos un rodatge impossible del Brindis de La Traviatta; o un Tour de França en què els corredors pedalen al ritme d’una famosíssima ària d’El barber de Sevilla; o una història d’amor entre dos treballadors de la neteja d’una estació, amb la banda sonora del Cor d’esclaus del Nabucco de Verdi. Ho teniu? Imagineu-vos també que no hi ha orquestra, només un bon grapat de veus excel.lents que, a més de fer de solistes, hi posen el coixí harmònic, aconseguint que el públic s’oblidi que no hi ha músics. Si hi afegiu tones de talent, humor, ritme i força visual, el resultat és Operetta, interpretada per Cor de Teatre, un grup que trenca esquemes i que porta la música a cappella més enllà dels seus límits. Operetta és un espectacle per a tots els públics.

Com comprar entrades?

Els socis i sòcies de l’APdC poden comprar dues entrades amb un 50% de descompte. La compra es podrà fer a la taquilla del Teatre Victòria (Av. Paral.lel, 67-69 | 933 299 189). Oberta de dimecres a divendres a partir de les 17h i dissabtes, diumenges i festius a partir de les 16h.