Actualitat

50% de descompte per a veure “Tapeando” de la Cia. Tap Olé

22/07/2011

Els socis i socies de l’APdC podran veure l’espectacle Tapeando de la cia.Tap Olé amb un 50% de descompte (entrades a 12,5€). Serà al Teatre Goya, del 21 de juliol al 7 d’agost. Per a comprar entrades amb descompte heu de fer-ho a les taquilles del teatre presentant el carnet de soci, ho podeu fer de forma anticipada o el mateix dia de l’espectacle. Cada soci pot adquirir dues entrades amb descompte. També podeu comprar entrades per internet a 10€ (del 2 al 7 d’agost) amb Promentrada. (+ info al final de la notícia).

Tap Olé és una companyia de llarga trajectòria que ha actuat per tot el món amb gran èxit de crítica i públic guanyant premis com el “Sold Out” del Festival d’Edimburg o el “premi del públic” del Festival Internacional  de Valladolid, o el Premi Dansacat. Ampliant la seva formació a 4 ballarins i 4 músics i introduint noves creacions, Tapeando és la seva nova proposta que fusiona el claqué i la guitarra espanyola, tot combinant sonoritats i ritmes llatins, flamencs, jazzístics i mediterranis, en un procés de creació conjunt entre ballarins i músics.

Coreografia:Guillem Alonso i Roser Font
Direcció musical:  Roger Raventós
Claqué:  Guillem Alonso, Roser Font, Laia Molins i Rubén Pérez
Guitarres:  Roger Raventós i Mario Mas / Dani Figueras / Chrístian Cantero
Contrabaix:  Paco Weth / Blanca Giménez
Percussions:  Carlos Cortés / Pablo Gómez

Del 21 de juliol al 7 d’agost de 2011 21.00h

Teatre Goya, Joaquim Costa, 68 · 08027 Barcelona
Preu: 25,00 €    -50% de descompte per a socis i sòcies de l’APdC a les taquilles de teatre. Es poden comprar anticipadament.

Per internet,amb Promentrada, els dies 19, 20, 22, 23 i 24 de juliol, entrades a 12€ + tapa gratis. I dels dies 2 d’agost al 7 d’agost entrades a 10€.

Un cop dins la pàgina del TELEENTRADA, al triar localitat, seleccionar a l’apartat Descomptes PROMENTRADA EMPR, i quan introduïu les dades de pagament, a la casella e-mail s’ha d’omplir amb apdc i la contrassenya apdc72. Si teniu dubtes podeu trucar al 93 309 70 04.Comprar entrada

http://www.youtube.com/watch?v=FdFxrOJdvtQ