Actualitat

30 hores de dansa per celebrar el DID 17 i els 30 anys de l’APdC!

26/04/2017

El proper 29 d’abril es commemora el Dia Internacional de la Dansa (DID) i l’APdC, que celebra 30 anys, se suma als actes de celebració organitzant, juntament amb l’Institut del Teatre, 30 hores de dansa a través d’un seguit d’activitats els dies 27, 28 i 29 d’abril.

Per començar, el dijous 27 d’abril, els estudiants de l’Institut del Teatre celebraran el MiniFest, un festival on es podran veure actuacions de dansa i teatre creades pels mateixos estudiants. A l’endemà, divendres 28 d’abril, a les 11.30h i a les 18h, els alumnes del Conservatori Professional de Dansa i d’IT Dansa oferiran diverses actuacions a l’Atri de l’Institut del Teatre. En total seran més de 30 ballarins que mostraran les seves propostes coreogràfiques i tallers lliures, així com la coreografia Wad Ras, de Montse Sánchez i Ramon Baeza.

A les 15h amb la lectura del Manifest del Dia Internacional de la Dansa i després es farà una flashmob amb la participació de l’alumnat de les escoles de dansa de l’Institut del Teatre.

El dissabte 29 d’abril, des de les 10 del matí i fins a les 18h, l’APdC omplirà les aules de l’Institut del Teatre amb diferents tallers de dansa gratuïts i oberts a tota la ciutadania: des de classes de consciència corporal fins a bachata passant per bollywood o dansa amb els més petits.

Les classes són gratuïtes i obertes a tothom, no cal experiència prèvia. Les places són limitades (20 alumnes per classe) i per això recomanem inscriure-s’hi a través d’un formulari.

A les 12h del migdia, el Mercat de les Flors oferirà la xerrada – col·loqui amb l’autor i cocreador de l’espectacle Betroffenheit, Joanthon Young, de les companyies Kidd Pivot i Electric Company Theatre.

Els actes del DID finalitzaran a les 18h amb un brindis pels 30 anys de l’APdC, i un espectacle a càrrec dels alumnes del Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre. A les 22h es clausurarà el MiniFest amb un concert i una festa a l’IT.

Podeu descarregar el programa d’activitats aquí.