Actualitat

3 videosanses de DansPXL, premiades 6 festivals internacionals

02/11/2016

3 produccions de videodansa de DansPXL han sumat 6 seleccions oficials en diferents festivals i concursos d’arreu del món. La que ha obtingut més reconeixements ha estat “BLEU”, rodada a Valls, dirigida per la vallenca Marta Arjona i protagonitzada per la vendrellenca Gemma Güell, que ha rebut tres d’aquestes seleccions. En primer lloc, ha estat selecció oficial a la primera edició del FIVA, Festival Internacional de Videodanza de Almagro. També ho ha estat a la categoria professional del 3r Festival Internacional de Video-Danza Movimientos Urbanos de Xile, on el jurat ha destacat la versatilitat i gran qualitat del moviment i ús de la càmera en aquesta peça. El darrer reconeixement ha estat al FIVU, Festival Internacional de Videodanza de Uruguay, on és finalista.

“15”, la producció rodada al Círcol de Reus, també dirigida per Arjona i protagonitzada per la ballarina reusenca Anna Borràs acompanyada en veu en directe pel cantant vallenc Jaume Martínez, ha sumat dues seleccions oficials al seu palmarés. Ha estat seleccionada al FIVA, i a més, és selecció oficial a la MMA, Muestra Movimiento Audiovisual de Mèxic.”15″  ja ha obtingut 19 reconeixements entre els quals destaquen el 3r premi al Utah Dance Film Festival i el 1r premi al RiuRau Film Festival.

“MATERIA”
, una de les produccions més recents de DansPXL, ha obtingut una selecció oficial al 3r Festival Internacional de Video-Danza Movimientos Urbanos de Xile. Està dirigida per Arjona amb direcció artística de Drian Hernández, protagonitzada per la Popping Dance Co. BE RHYTHM, formada per alumnes de l’Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis-Fraga de Reus. La peça, juntament amb una altra producció de DansPXL, “4ElEmEnts”, forma part també de la secció Jóvenes Talentos de Choreoscope Barcelona, que seran projectades al mes de novembre. 

Més informació sobre DansPXL

http://vimeo.com/132434872

http://vimeo.com/142787204

http://vimeo.com/173883663