Actualitat

“3 processos de creació” a l’Estruch

21/02/2012

“3 processos de creació” tindrà lloc a l’Estruch de Sabadell els dies 24 i 25 de febrer, i els dies 2 i 3 de març. “3 processos de creació” ofereix a creadors que estan a l’inici de la seva trajectòria les condicions necessàries per portar a la pràctica un procés creatiu propi: ajuda a la producció, cessió d’espai d’assaig, acompanyament artístic i assessorament tècnic especialitzats, així com moments de diàleg i confrontació.

En aquest marc, lliure de la pressió de presentar un producte acabat o de tancar una obra, entenen la trobada amb la mirada de l’espectador com un element intrínsec al propi procés i necessari per a l’evolució de les propostes.

Després de la primera mostra que van realitzar al novembre passat a La Caldera, Itxaso Corral, Vanessa Medina i Javier Vaquero Ollero, ens presenten una segona aproximació a les matèries, qüestions i proves que han seguit evolucionant dins del projecte.

PROGRAMA
Divendres 24 i dissabte 25 de febrer / 21h00
Itxaso Corral – Echar a andar
divendres 2 de març / 21h00
Vanessa Medina – Es tarde para lo lento
Javier Vaquero Ollero – Danzas Primitivas (toma atmósfera naraja, cariño)
dissabte 3 de març / 20h00 (atenció canvi horari)
Vanessa Medina – Es tarde para lo lento
Javier Vaquero Ollero – Danzas Primitivas (toma atmósfera verde, cariño)

3 processos de creació és un projecte de La Porta, amb la col·laboració de La Poderosa, La Caldera, l’Estruch i la coordinació de Sergi Fäustino.

Totes les presentacions són a l’Estruch, Carrer de Sant Isidre 140 – Sabadell
Entrada lliure (aforament limitat)