Actualitat

3 companyies de dansa entre les seleccionades a Territori Creatiu, l’espai d’acompanyament dels processos de creació de FiraTàrrega

15/02/2023

Espai, públic i mercat. Aquests són els tres conceptes a través dels quals FiraTàrrega focalitza aquest any l’acompanyament que Territori Creatiu ofereix als artistes per dur endavant els seus processos de creació i producció escènica. Enguany hi destaquen propostes on el carrer i l’espai públic són protagonistes, amb artistes i companyies de llarg recorregut i trajectòria que s’arrisquen en formats però també amb noms emergents per donar espai i veu al talent més jove.

Entre les propostes artístiques seleccionades es troben 3 companyies de dansa i sòcies de l’APdC:

Big Bouncers, amb Platapeça de carrer que posa el focus en el cos i el moviment i utilitza els espais de trànsit per destacar la idea de contagi, afectació i transformació.

Jo, travesti és la proposta que porta la Cia. Roberto G. Alonso, un espectacle multidisciplinari que, a traves del teatre, la dansa, la música i la performance, reivindica la figura del travesti. 

La passejada immersiva de Quim Giron & Moon Ribas convida el públic a formar part d’un ramat humà i a deambular proveït d’un esquellot electrònic a Ramat simfònic.