Actualitat

2×1 per a veure Sense fi / Conquassabit de la cia. Gelabert-Azzopardi

04/03/2010

Els socis de l’APdC gaudiran de dues entrades al preu d’una (2 entrades = 12€), per a veure Sense fi / Conquassabit de la companyia Gelabert-Azzopardi diumenge 7 de febrer a les 19 h al Teatre Municipal de Girona (Plaça del vi, 1).  Les entrades es podran comprar a les taquilles del teatre, de dimarts a divendres (de 13 a 17h), i el mateix diumenge (a partir de les 18h).

La nova producció de Gelabert Azzopardi està formada per dues coreografies de Cesc Gelabert de concepte, música i plàstica diferents, fet que situa a l’espectador enfront d’un muntatge escènic, interpretat pel propi Gelabert i nou ballarins, que convida a gaudir per la seva diversitat visual i emocional.

Sense fi
Sense fi, una coreografia lliscant, epidèrmica, paradoxal i lleugera, projecta una onada de figuracions escèniques que expressen la constitució dispersa del seu personatge, però sense dissipar si són il·lusions seves o esdeveniments del seu passat, narracions confidencials o al·lusions mítiques.

Conquassabit
Conquassabit s’assembla a un huracà, o a un tornat. Igual que l’huracà la seva estructura té tres zones per les quals transiten els ballarins: la d’un vendaval que pot absorbir o destruir; la d’un centre ple de pau; i un segon vendaval que expulsa o arrossega.

Més informació: www.girona.cat/teatremunicipal
http://www.youtube.com/watch?v=aUpPoKNDHeU
http://www.youtube.com/watch?v=Lyzc36fPlzc