Actualitat

2a edició de Dansa en xarxa de l’Institut del Teatre

31/07/2015

El Conservatori Professional de Dansa de l’institut del Teatre està preparant la segona edició de Dansa en xarxa. Es tracta d’una sèrie de trobades amb l’objectiu de facilitar la preparació d’alumnes a les proves d’accés del CSD de l’Institut del Teatre. Dansa en xarxa es desenvolupa en dues fases, en la primera els docents del CPD van a fer una masterclass composta per les tres especialitats de Dansa Clàssica, Contemporània i Espanyola. En la segona fase, les escoles amb els alumnes interessats en fer els estudis professionals van a l’ Institut del Teatre a fer la classe de l’especialitat triada i tenen un retorn amb les observacions fetes pel l’equip docent del CPD.

 

1r trimestre, 1a fase MASTERCLASS

La primera fase amb la masterclass, es farà durant el primer trimestre en les següents dates i localitats:

Lleida: 7 de nov. 2015 – Lloc: per determinar
Girona: 14 de nov. 2015- Lloc: per determinar
Tarragona: 21 de nov. 2015 -Lloc: per determinar
Barcelona: 28 de nov. 2015 // 12 de des. 2015 -Lloc: IT Barcelona


La masterclass estarà confeccionada a partir de les 3 especialitats, amb 30′ per cadascuna, Clàssic Contemporani i Espanyol. Total 1,5h.

Mentre que s’està efectuant la masterclass, es fa una xerrada amb els pares dels alumnes participants que ho desitgin i després de la classe, també amb els docents dels alumnes participants.

 

2n trimestre, 2a fase ESPECIALITATS

La 2a fase estarà diferenciada per especialitats i està dirigida als alumnes que tenen el perfil adequat i voluntat de presentar-se a les Proves d’accés al CPD de l’Institut del Teatre  del curs 2016/17  i que les direccions i els docents de les Escoles de Dansa han preparat.

D. CLÀSSICA 30 de gen. 2016 – Lloc: IT Barcelona
D. CONTEMPORÀNIA 6 feb. 2016 – Lloc: IT Barcelona
D. ESPANYOLA – 13 feb. 2016 –
Lloc: IT Barcelona

*Les dates proposades, estan condicionades pel calendari escolar i la previsió de dates d’inscripció a les Proves d’accés del curs 2016/17.

Cada classe d’especialitat d’aquesta 2a fase estarà visionada per 2 docents del CPD que faran el retorn posterior als mestres de les escoles que aporten els seus alumnes i visionen les classes.

Els docents i les escoles interessats han d’enviar un e-mail a
dansaenxarxa@institutdelteatre.cat