Actualitat

26 propostes rebudes per a la I Jornada de Bones pràctiques ‘La Dansa a l’escola’

06/10/2015

L’Associació de Professionals de la dansa de Catalunya i Moviment Lantana, organitzem – amb la col·laboració de la Universitat de Girona- la I Jornada de Bones Pràctiques ‘La Dansa a l’escola’. Es durà a terme el 14 de novembre de 2015 a Banyoles, amb l’objectiu de donar visibilitat a aquells projectes que tenen la dansa com a vehicle pedagògic/educatiu, i aconseguir una major presència de la dansa a l’escola amb projectes de qualitat. 

El passat 20 de setembre vam tancar el període de recepció de projectes, amb 26 propostes rebudes. La comissió de selecció, formada per membres de la comissió d’educació de l’APdC i membres del deptament  de didàctiques específiques de la Universitat de Girona, ha destacat la qualitat de tots els projectes presentats, per aquest motiu estem treballant en la inclusió del màxim de propostes possibles a la jornada.

Abans del 13 d’octubre donarem resposta a tots els projectes rebuts, i el mateix dia 13 s’obriran les inscripcions per a assistir a la jornada. Hi podran assistir tots els professionals de la dansa, mestres de l’escola ordinària, educadors socials, psicòlegs, pedagogs…, i altres professionals interessats en la dansa.