Actualitat

20% de descompte per als associats per a veure “Le surrealisme c’est moi” de l’Hamburg Ballet

03/07/2014

Els socis i sòcies de l’APdC tenen un 20% de descompte per a veure Le surreálisme c’est moi del Ballet d’Hamburg, al Festival Sant Pere de Rodes (2 i 3 d’agost a les 20h).   Com comprar entrades?

 

-Oficina de Turisme de Port de la Selva: 972 387 122, fins el dia abans de l’espectacle.  

 

Horaris: De dimarts a dissabte, de 9 a 21h. Diumenge i dilluns, de 10 a 13h. i de 16 a 19h. 

 

-Monestir de Sant Pere de Rodes: 972 387 559 i 972 194 238, el mateix dia de l’espectacle.  

 

De les 10h fins l’hora del concert. 

 

-Església del Port de la Selva: el mateix dia de l’espectacle des d’una hora abans de l’inici.  Sobre l’espectacle  

Le surreálisme c’est moi, una combinació de música i dansa de la mà del BALLET D’HAMBURG, amb el ballarí català Aleix Martínez al capdavant, i dels també catalans Carles & Sofia piano duo. L’espectacle, amb coreografia del mateix Martínez, gira al voltant de la figura de Salvador Dalí i comptarà amb les interpretacions d’obres de Debussy, Ravel o Wagner. També amb la col·laboració de l’arpista José Antonio Domené.  

Le surréalisme c’est moi
és un espectacle de reflexió entorn el món dalinià i la seva figura, a partir del punt de vista dels seus creadors. Salvador Dalí, gran artista del S. XX, revolucionari de la pintura, principal representant del surrealisme. La seva presència era sinònim d’extravagància i escàndol, portant una vida plena d’èxit, diners i fama.  

 

“Però, qui era Dalí? Aquesta pregunta és el punt d’inici de l’espectacle, a través del qual intentem endinsar-nos dins el món més intern i humà de l’artista. Jo, com a coreògraf em sento inspirat en l’essència de les coses, en les relacions humanes”, explica Martínez.  Els miralls interns que exposa l’obra de Dalí són una peça important per a captar l’essència, deixant de banda el personatge, concentrant-nos en la persona. Com el seu treball, Le surréalisme cest moi vol ser una reflexió a les emocions i preguntes de la vida, a través d’una atmosfera surrealista i onírica, una experiència humana que en cap moment vol convertir-se en una biografia de l’artista. Des de Debussy a Wagner, passant per Montsalvatge, l’estructura musical ens ajuda a transportar-nos a través d’aquest records, somnis i realitats, creant diversos colors i tonalitats adients a cada situació. Partint d’un Dalí molt diferent del que tenim en ment quant pensem amb ell, trist, afectat per la mort de GALA, cansat de la vida,…, ens endinsem en records i somnis, on la realitat i les visions s’entrecreuen sense ordre ni límits, veient com lentament el seu cos s’apaga, reencarnant-se eternament a través la seva obra.

Més información