Actualitat

20% de descompte per al taller “La coreografia de la lent”, a càrrec d’ Isabel Rocamora

08/03/2012

Del 26 al 31 de març tindrà lloc a Hangar el taller “La coreografia de la lent” a càrrec d’ Isabel Rocamora. L’objectiu del taller és crear una peça audiovisual basada en l’acció en moviment. Al llarg del taller s’exploraran les fases de producció de la creació d’un vídeo basat en l’acció en moviment, i s’experimentarà amb llenguatges i tècniques per produir un curt coreogràfic. Amb ‘coreogràfic’ fan referència a tota acció en moviment: el joc amb una pilota, la parla de signes, el ball, el combat, fins i tot el vol d’un esbart d’ocells.

Aquest taller, comissariat pel British Council Barcelona i Forward Motion Gran Bretanya, està dirigit a coreògrafs, ballarins, professionals de la dansa, vídeo-artistes, tant joves com establerts, que desitgin desenvolupar els seus coneixements en aquests camps. Es realitzarà una selecció amb la intenció que hi hagi un grup heterogeni conformat tant per vídeo-artistes com per ballarins, coreògrafs o performers.

El preu de la matrícula és 150€, i per als socis i sòcies de l’APdC,120€. Caldrà acreditar-se amb el carnet d’associat. Es lliurarà un diploma d’assistència en finalitzar el taller.

Inscripcions: enviar un correu electrònic a formacio@hangar.org amb el vostre telèfon, nom i cognoms, DNI i un breu text de motivació explicant perquè voleu assistir, i si sou socis de l’APdC.

Més informació