Actualitat

20% de descompte per al Festival de Cap Roig

07/07/2011

Els socis i sòcies de l’APdC tindran un 20% de descompte per a la programació de dansa del Festival de Cap Roig 2011. 

Programació de dansa: 

Tamara Rojo
18 i 19/08/2011
Jardins de Cap Roig, 22h

La ballarina Tamara Rojo serà la protagonista de les dues nits del Ballet a Cap Roig. Qui comencés la seva carrera en l’estudi de Victor Ullate, és actualment la primera ballarina del Royal Ballet, Covent Garden i, actua també com a primera ballarina convidada amb el Kirov Ballet, Ballet de la Scala, The National Ballet of China, English National Ballet, Tòquio Ballet, Zürich Ballet, Lithuanian Ballet, Ballet Nacional de Cuba i Ballet Argentí participant en nombroses gales internacionals.
En aquesta ocasió, sota la direcció del director asturià Ricardo Cué i acompanyada per un repartiment excepcional*, interpretarà fragments de peces clàssiques com La Cenicienta, Romeo y Julieta o Giselle, així com també obres amb un caràcter més hispà com Sergio y Lola o El Sombrero de Tres Picos.

*Artistes que participen:
SERGIO BERNAL (COMPAÑÍA FLAMENCO RAFAEL AGUILAR)FEDERICO BONELLI (ROYAL BALLET DE LONDRES), LOLA GRECO (ARTISTA INVITADA INTERNACIONAL)
NATALIA KREMEN (ENGLISH NATIONAL BALLET), MIKHAIL LOBUKHIN (BOLSHOI BALLET DE MOSCÚ), VYACHESLAV LOPATIN (BOLSHOI BALLET DE MOSCÚ), DAVID MAKHATELI (ROYAL BALLET DE LONDRES), EVGENIA OBRAZTSOVA MARIINSKY (BALLET DE SAN PETERSBURGO), RUPERT PENNEFATHER (ROYAL BALLET DE LONDRES), TAMARA ROJO (ROYAL BALLET DE LONDRES), ANASTASIA STASHKEVICH
(BOLSHOI BALLET DE MOSCÚ)

Com comprar entrades amb descompte:

1. Reservar entrades com a soci/a de l’ APdC trucant al 93 3632510.
Persona de contacte: Martín Pérez (fill).
2. Recollir les entrades reservades per telèfon (cal presentant el carnet de l’APdC):
Fins al 3 d’agost a Concert Studio, Berlín, 67 5º A , Barcelona, de dilluns a dijous de 9.30 a 19 h. i divendres de 9.30 a 15 h. Cal trucar abans.
Després de 3 d’agost, als Jardins de Cap Roig el mateix dia de l’espectacle.

http://www.youtube.com/watch?v=n1-XgL24Dfo&feature=player_embedded