Actualitat

19F Mobilitzacions contra la reforma laboral

17/02/2012

SindicArt, organització de la qual forma part l’APdC, està estudiant le srepercusions de la reforma laborals en el sector cultural, especialment en els artistes. En quant tinguin l’anàlisi us el farem arribar.

Us informem que aquest diumenge, 19 de febrer, es duran a terme una sèrie de mobilitacions sota el lema  “No a la reforma laboral!  INJUSTA amb els treballadors i treballadores. INEFICAÇ per a l’economia. INÚTIL per a l’ocupació”

– A Barcelona: 12 hores a Passeig de Gràcia – Avinguda Diagonal
– A Tarragona: 12 hores a l’Estàtua dels Despullats (Rambla Nova)
– A Lleida: 12 hores a la plaça Ricard Viñes
– A Girona: 12 hores a la plaça de la Independència
– A Tortosa: 12 hores a la plaça del Carrilet

Els sindicats majoritaris demanen la complicitat de tota la ciutadania i de totes les organitzacions socials per aturar aquesta reforma laboral i les mesures proposades: “Mesures que, com ja ens temíem, són un clar atac als drets dels treballadors i treballadores i a la seva economia i posen en perill el futur i la subsistència de les famílies. Ens volen empobrits per tenir-nos sotmesos, ens volen callats i acovardits. Ara comença la tramitació parlamentaria i amb ella un procés accelerat d’informació, alternatives i propostes de retirada de la Reforma. Ara és el moments de mobilitzar-nos per impedir que aquesta Reforma tiri endavant, amb iniciatives com les manifestacions convocades per CCOO i UGT pel proper diumenge 19 de febrer, amb el suport majoritari dels partits d’esquerra, que s’han de convertir en un clam contra aquesta agressió sense precedents. El fonamental es LA PARTICIPACIÓ DE TOTS I TOTES ELS TREBALLADORS I TREBALLADORES en la lluita i el rebuig. És per això que cal que demostrem que no estem d’acord, que no ens deixem trepitjar. Cal doncs que la nostra presència al carrer sigui multitudinària, cal mostrar la nostra força participant en la manifestació aquest diumenge”, diuen.