Actualitat

19 de gener: Assemblea anual de l’APdC a la Fabra i Coats

01/01/2013


Volem sentir la teva veu! El món de la dansa i la cultura en general està passant per un moment complicat. En un context de retallades i de polítiques públiques que fan difícil la supervivència de molts projectes, pensem que és necessari, ara més que mai, defensar la professionalitat i qualitat del nostre sector.

A l’assemblea ordinària volem parlar-te d’això i de molt més, però, sobretot, volem que tu també en parlis. El projecte de l’APdC és un projecte de sector, és el teu projecte… Hi ha molt per explicar. I també molt per plantejar. El principal repte de l’APdC és que puguem abordar tots plegats els reptes del futur. Vine i participa, és un moment de transformacions, un moment de decisions i les hem de prendre junts. T’esperem!

Dissabte, 19 de gener a la seu de l’APdC, Fabra i Coats – Fàbriques de Creació (c/ de Sant Adrià, 20, Barcelona), segona planta,  a partir de les 10h.

Ordre del dia:

10:00 h Primera convocatòria. Benvinguda i lliurament de la documentació.
10:30 h Segona convocatòria.
Resum del treball que l’APdC ha dut a terme durant el 2012.
Àrea sindical, àrea polítiques culturals, àrea polítiques educatives, projectes culturals, comunicació, serveis als socis, pressupost.

Pausa- Esmorzar

12:00 h Projecte 2013. Propostes i debat.
Torn de precs i preguntes

A més dels associats, hi seran presents:

Junta Directiva: Xavier Martínez (president), Anna Sánchez (vicepresidenta), Mercedes Recacha (secretària), Gemma Calvet (tresorera), Jordi Cortés (vocal), Cecilia Colacrai (vocal), Sabine Dahrendorf (vocal), Sebastián García Ferro (vocal).

Equip de Gestió: Cèsar Compte (gerència), Xènia Guirao (comunicació), Gemma Daban (atenció al soci i administració) i Jetti Hoenisch (coordinadora de projectes).

Com arribar a la seu de l’APdC?

Carrer de Sant Adrià, 20
Metro L1 Sant Andreu