Actualitat

15 desembre: Assemblea anual de l’APdC a La Caldera

17/11/2011

Estem en un moment clau. Ho ha estat l’any 2011 i ho serà encara més l’any vinent. A l’Assemblea Ordinària volem parlar-te d’això i de molt més, però, sobretot, volem que tu hi parlis també. El projecte de l’APdC és un projecte de sector, és el teu projecte, i perquè avanci amb força requereix la teva complicitat. L’any 2011 ha estat molt intens: Premi Nacional, canvi de junta, presentació del Junts per la Dansa, de l’Estudi de les condicions laborals, canvi de govern, crisi del CoNCA, crisi econòmica… Hi ha molt per explicar. I també molt per plantejar: el 2012 no es preveu més senzill. El principal repte de l’APdC és que el puguem abordar tots plegats. Vine, escolta i participa, és un moment de transformacions, un moment de decisions i, ara més, hem de ser-hi tots. T’esperem!

Dijous 15 de desembre a La Caldera (c/ Torrent d’en Vidalet, 43. Barcelona) a partir de les 18h.

Ordre del dia:

18:00 h Primera convocatòria. Benvinguda i lliurament de la documentació.

18:30 h Segona convocatòria.
Resum del treball que l’APdC ha dut a terme durant el 2011
àrea sindical, àrea polítiques culturals, àrea polítiques educatives, projectes culturals, estudis i diagnosis, serveis als socis, pressupost.
Pausa- Berenar

20:00 h Projecte 2012. Propostes i debat.
Torn de precs i preguntes

A més dels associats, hi seran presents:

Junta Directiva: Xavier Martínez (president), Anna Sánchez (vicepresidenta), Mercedes Recacha (secretària), Pilar López (tresorera), Jordi Cortés (vocal), Livio Panieri (vocal), Cecilia Colacrai (vocal) i Sebastián García Ferro (vocal).

Equip de Gestió: Tracy Sirés Neal (gerència), Sandra Bogopolsky (coordinació de projectes), Xènia Guirao (comunicació), i Gemma Daban (atenció al soci i administració).
…………………………………………………………………………………………………………..
Dia: dijous 15 de desembre
Hora d’inici: 18h
Hora de finalització: 22h
Lloc: Sala 0 de La Caldera
c/ Torrent d’en Vidalet, 43. Barcelona
Veure mapa
Com arribar?
Metro L3 (Fontana), L4 (Joanic).
Confirmació d’assistència: projectes@dansacat.org.
…………………………………………………………………………………………………………..