Actualitat

15% de descompte per a veure ‘Samsara’ del Ballet Víctor Ullate

15/07/2014Els socis i sòcies i de l’APdC i els amics i amigues de la dansa teniu un 15% de descompte per a veure Samsara del Ballet Víctor Ullate. Serà el dissabte 23 d’agost a les 22:30h al festival Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols (Espai Port).Com comprar entrades amb descompte?
(Límit d’entrades: 2)


-Feu click aquí i seleccioneu les entrades.

Cliqueu a ‘Codi Promocional’ i introduïu APDC (en majúscules)

-Valideu les butaques seleccionades.

Les entrades us arribaran el format pdf i les haureu d’imprimir.

Les entrades amb descompte són limitades. Per a accedir a l’espectacle és totalment necessari ensenyar el carnet de soci de l’APdC.


Sobre l’espectacle

En algunes doctrines orientals, Samsara designa el cicle de transmigracions o renaixements de l’ànima causats pel karma. Definició de diccionari. La vida i la mort són els dos pols que tensen Samsara, de Víctor Ullate, una coreografia que s’alimenta dels seus viatges a Egipte, Iran, la Xina, la Índia, Japó o el Nepal. La dansa, en la seva forma més primitiva i orgànica, és el nexe d’unió d’aquesta obra calidoscòpica que suposa un cant a la vida però, també, una mirada crítica a les societats repressives. La música és un collage de ritmes ètnics que marquen uns moviments tribals, directes i nets. Des de solos subtils fins a números impactants de grup amb el conjunt dels vint ballarins, Samsara representa un viatge per les zones més primitives de l’ànima humana. Després de presentar clàssics com ara Coppelia, la companyia del coreògraf aragonès torna a Porta Ferrada amb una proposta radicalment diferent que s’adreça als sentits de l’espectador. Disposats a vibrar?

Preu normal: De 25 a 48€ 

Preu socis: De 21,25 a 40,80€

Més informació