Actualitat

15% de descompte per a veure les Primeres figures del Ballet rus al Liceu

27/07/2009

Els socis de l’APdC tindran un 15% de descompte per a veure les primeres figures del ballet rus al Gran Teatre del Liceu els dies 4 i 5 d’agost.

Les entrades amb descompte seran de la zona 2 (platea i amfiteatre) i costaran 55, 67€ (preu sense descompte: 65,50€). Els socis podran obtenir dues entrades a aquest preu i les hauran comprar a les taquilles del teatre de dilluns a divendres de 13:30 a 20:00h presentant el carnet.

L’espectacle, de dues hores i mitja de duració, es dividirà en dos parts. A la primera es representarà “Suite Paquita” un exemple superb de l’estil francès exportat a Sant Petersburg. Aquesta peça segueix la coreografia que Marius Petipa va idear l’any 1847, i comptarà amb la presència dels ballarins Maria Alexandrova i Anton Korsakov en els papers principals, així com els membres del Stanislavsky Ballet. Dirigit per Sergei Felin, abans ballarí principal del Ballet del Teatre Bolshoi. La segona part de l’espectacle inclourà fragments d’obres com el “Llac dels Cignes”, “Bakthti” d’Indian Componer i “Adagietto” de G. Mahler -com homenatge al Mestre Maurice Béjart-, “Tchaikovsky Pas de Deux”, “Maldecidos a Amar” de Z. Preizner, “Raymonda” de A. Glasunov, “Madame Bovary” de S.Rakhmaninov i “Don Quixote” de L. Minkus.