Actualitat

14 i 15 de gener – “Re-mou-te” a la Sala Hiroshima

30/12/2015

Els dies 14 i 15 de gener es podrà veure a la Sala Hiroshima de Barcelona el resultat de la I Edició de  Re-mou-te. El projecte, impulsat des de l’APdC i la Fundació SGAE, té com a principal objectiu la transmissió de coneixement entre els artistes de diferents edats i amb diferents punts de vista, que han revisat peces coreogràfiques ja creades, per arribar a la creació i presentació d’un nou treball, ja sigui una deconstrucció, una continuació del treball original, etc.,  amb total llibertat per als creadors/es.
http://vimeo.com/149945800
PROGRAMA
DIJOUS 14 DE GENER

20.30h Call me Jero de Laura Alcalà, a partir de Suite d’Estiu d’Àngels Margarit/Cia. Mudances

Aquest espectacle té un AFORAMENT LIMITAT A 30 PERSONES!*
Call me Jero parteix de revisar Suite d’Estiu d’Àngels Margarit, així com el que la conforma. Reflexiona entorn la dansa, els elements, el moviment, la composició, l’intèrpret, el creador, el context i descontext… És un viatge per un univers, en el qual tothom juga i habita, que desglossa, comparteix, exposa i s’exposa. 


Idea i Direcció: Laura Alcalà Freudenthal // Creació: Laura Alcalà, Joana Serra, Miquel Fiol Escenografia: Marta Sancho // Música: Javier Vilarrubias 


22h Deshielo de las masas de Lautaro Reyes, a partir d’ Ottepel de la Cia. Danat Dansa
Existeix un positivisme prominent quan parlem de matèries socials, una línea transversal que empeny cap al benestar amb una constància inhumana. Tota convocatòria massiva és víctima immediata d’aquest contraxapat d’excitació, un salpicó de colors, música i suor. Suor. Tot esdeveniment d’aquest tipus promet fer regalimar fins a l’últim centilitre de cervesa que s’ha begut. Seria ingenu pensar que el cicle de la diversió acaba en un mateix. Et deshidrataràs físicament i mentalment, no quedarà res que supleixi la rebentada d’energia que desplegues, i tot el que vas consumir en algun moment, el teu cos ho secretarà, literalment, deixant-te en el lloc que vas evitar a tota costa des d’un principi, buit de tot estímul i amb set de més del mateix.

Direcció i dramatúrgia: Lautaro Reyes // Coreografia: Camaralucida // Intèrprets: Xavier Auquer, Alba Barral, Javier G. Arozena, Andrea Vallescar // Disseny d’il·luminació i escenografia: Horne Horneman // So: Alejandro Sáez // Música: Gustav Mahler, Frederic Chopin, Trent Reznor

DIVENDRES 15 DE GENER

20.30h  Call me Jero de Laura Alcalà, a partir de Suite d’Estiu d’Àngels Margarit/Cia. Mudances
 (Veure detalls al programa del día 14) Aforament limitat a 30 persones!*

22h Sentim Sentits de Pol Jiménez, a partir de Glimpse de la Cia. Gelabert-Azzopardi
En aquest espectacle es fa una reinterpretació d’un fragment de Glimpse, on Cesc Gelabert mostra el seu món interior, fent un recorregut pel seu imaginari, mostrant mitjançant la seva dansa sensacions i pensaments.
“He treballat inspirant-me en els cinc sentits per a ser proper i comú a tothom, podent mostrar la meva perspectiva de la dansa. Com influeix el tacte en el cos?, com ens ajuda la vista?, i el gust? L’olfacte ens recorda al passat? L’oïda és fonamental per a ballar? Aquestes són preguntes que van anar sorgint durant el procés de creació, i que em van ajudar a crear el moviment i a prendre consciencia”.

El públic també participarà, un dels espectadors decidirà l’ordre d’aparició dels diferents sentits. A partir d’aquest moment, el tècnic rebrà la informació, i a través d’unes pautes, músic i ballarí iniciaran l’ espectacle.

Coreografia: Pol Jiménez // Música: Dani Tejedor // Vídeo: Charles Atlas // Tècnic i disseny d’il·luminació: Albert Pérez
———–
* L’espectacle de Laura Alcalà es repeteix els dies 14 i 15 perquè té un aforament limitat a 30 persones. Els altres dos espectacles tenen l’aforament habitual de Sala Hiroshima.

PREUS:
(Nota: Per motius aliens a l’APdC les entrades no es podran comprar on-line al preu correcte i per a cada espectacle per separat, fins al dia 4 de gener. Perdoneu les molèsties)

Entrada per a un espectacle:
10€ pels socis APdC a taquilla
13€ via web
15€ a taquilla
 
Entrada doble  (per als dos espectacles el mateix dia) :
20€ via web
25€ a taquilla
20€ a taquilla per als socis APdC.