Actualitat

10% de descompte per als cursos amb Carmen Roche i Antonio Najarro de l’IT

19/06/2012

*Els socis de l’APdC tindran un 10% de descompte

Fins al 29 de juny us podeu inscriure als Cursos d’estiu de dansa de l’Institut del Teatre per a professionals que aquest mes de juliol s’imparteixen a la seu de l’IT de Barcelona (Plaça Margarida Xirgu, s/n). La ballarina i pedagoga Carmen Roche proposa un curs de Dansa Clàssica del 9 al 13 de juliol (de 10 a 14 h) mentre que el director del Ballet Nacional de España, Antonio Najarro, impartirà un curs de Dansa Espanyola del 13 al 15 de juliol (de 10 a 14 h).

Programa de cursos

Carmen Roche planteja un curs de dansa clàssica a partir de classes pràctiques de dues hores i posteriorment una sessió de dues hores més en la què els alumnes pregunten i qüestionen sobre el material impartit a la classe.

Ha estat ballarina del Ballet de Antonio, Ballet du XX Siecle de Maurice Bejart, mestra de la companyia de Bejart, co-directora i mestra del Ballet Nacional Clásico, directora de l’escola del Ballet Nacional Clásico, directora de l’escola i companyia Carmen Roche i directora de la seva escola actual Scaena.

Del 9 al 13 de juliol (de 10 a 14 h) Preu: 330 € + 7 € d’assegurança (els socis i sòcies de l’APdC tene un 10% de descompte sobre el preu).

Antonio Najarro proposa el seu curs de dansa espanyola a partir d’un muntatge coreogràfic. A través d’aquest muntatge el ballarí explicarà tant la seva trajectòria i experiències, como la tècnica i metodologia dels passos de dansa espanyola.

Ha estat primer ballarí del Ballet Nacional de España, director de la seva companyia privada Ballet de Antonio Najaro i actualment és el director del Ballet Nacional de España.

Del 13 al 15 de juliol (de 10 a 14 h) Preu: 270 € + 7 € d’assegurança (els socis i sòcies de l’APdC tene un 10% de descompte sobre el preu).

Preinscripció i matrícula

Pre-inscripció fins al 29 de juny (places limitades) a Secretaria Acadèmica de l’Institut del Teatre
Envieu currículum vitae indicant el curs que voleu realitzar a sec_acad.it@institutdelteatre.cat o a:

Institut del Teatre
Secretaria Acadèmica General
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona

Més informació al telèfon 93 227 39 55. Horari: Matins, de dilluns a divendres de 10.30h a 14.30h. Tardes, de dilluns a dijous de 15.30h a 17h.
Graduats i professors de l’Institut del Teatre 20% de descompte sobre el preu de la matrícula.  Socis i sòcies de l’APdC 10% de descompte.

L’Institut del Teatre es reserva el dret de suspendre el curs si no s’arriba al mínim de matriculació.
Els inscrits admesos s’hauran de matricular del 2 al 6 de juliol a Secretaria Acadèmica General.